Lugeja pildid: südamenädala matk Kadjastes

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

„Laupäeval asus 20 inimest ja üks koer Kadjastes matkarajale, et  kevadet ja oma koduküla paikasid avastada ning  koos veeta üks tervislik südamepäev,“ kirjutas südamenädalal toimunud matkast pilte teinud Luule Põder.

„Kohalik mees Mihkel Jürisson on teinud ära suure töö, paigaldades metsateede äärde korralikke puhkekohti. Meie peatusime kahes puhkekohas,“ rääkis Põder. „Teed olid aga kevadiselt pehmed ja üsna ekstreemne oli peaaegu põlvist saadik saviliivases sopas liikuda.“

 „Emotsionaalselt tagasakaalustasid füüsilist koormust esimesed sinililled kraavipervedel. Üks kitseke tervitas kaugelt ja pages metsa. Ilm oli suurepärane ja meie mustikametsade värske õhk oli  kosutav ja ergastav,“ kirjeldas Põder.

Pärast neljatunnist matka jätkus tervisepäev Kadjaste külakeskuses lõõgastava tantsu ja joogaharjutustega. „Meie ürituste eestvedaja Tiina oli valmistanud kehakinnitust ja koos olles tekkisid mõned ideed, kuidas edaspidigi tervislikult aega veeta,“ rääkis Põder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles