Segakoor Endla tähistas 135. aastapäeva garaažis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla koori meeleolukas juubelietendus tõi autobaasi halli pilgeni rahvast täis. Koorirahva seljas võis näha nii töölisriietust kui pidulikke rõivaid. Dirigent Karin Veissmann oli grimeeritud suisa kassinäoliseks.
Endla koori meeleolukas juubelietendus tõi autobaasi halli pilgeni rahvast täis. Koorirahva seljas võis näha nii töölisriietust kui pidulikke rõivaid. Dirigent Karin Veissmann oli grimeeritud suisa kassinäoliseks. Foto: Urmas Luik

Laupäeva õhtul tähistas segakoor Endla Pärnus Saare tänaval asuvas kunagises autobaasis oma 135. aastapäeva kontsertetendusega „Ajast aega“.

Laulu- ja mänguseltsist Endla välja kasvanud Pärnu segakoori ajalugu ulatub kaugemale Eesti Vabariigi omast. Sel kevadel oma 135aastaseks saamist otsustasid koori liikmed tähistada kontsert-etendusega tavatus kohas.

Lauljail ja nende dirigendil Karin Veissmannil aitasid kontserdi etenduseks lavastada koreograafid Kardo Ojassalu ja Helen Solovjev. Kontserdil olid kaastegevad Pärnu muusikakooli õpilased Siim Arusaar, Jan Ristimets, Sigrid Latt ja Triin Veissmann, valgustaja Luise Sommer ja kaks tantsutruppi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles