Pärnu teismelised on stressis, aga eluga rahul

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpradega koos aja veetmine on teismelistele väga oluline. Hea, kui ühine aeg tähendab koos sportimist, näiteks rulapargis trikitamist.
Sõpradega koos aja veetmine on teismelistele väga oluline. Hea, kui ühine aeg tähendab koos sportimist, näiteks rulapargis trikitamist. Foto: Ants Liigus

Pärnu õppenõustamiskeskuse (ÕNK) sotsiaalnõustajad tegid eelmisel õppeaastal sotsiaalpsühholoogilise uuringu Pärnu linna koolide 7.-8. klasside õpilaste kohta, et saada ülevaadet õpilaste eluolust ja perede toimetulekust.

Kokku laekus 629 anonüümset vastuseankeeti.

“Meie juurde jõuavad põhiliselt õpilased, kel mured nii koduses kui koolielus,” seletas Tiina Kalda, kes teenindab ÕNKis töötades Rääma põhikooli. “Kuna meediat jälgides tundub laste olukord kohati päris raske olevat ja meie töökogemused kinnitavad seda, tahtsime teada, kuidas lapsed tegelikult elavad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles