Nelja riigi duatleedid võistlesid Pärnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duatloni Balti karikavõistlustel startis Pärnus Munamäe pargis ja ranna rajooni tänavatel 143 sportlast Eestist, Lätist, Leedust ja Valgevenest.
Duatloni Balti karikavõistlustel startis Pärnus Munamäe pargis ja ranna rajooni tänavatel 143 sportlast Eestist, Lätist, Leedust ja Valgevenest. Foto: Jüri Mets.

Duatloni Balti ja Eesti karikasarja etapil Pärnu Munamäel ja ranna rajooni tänavatel oli meeste põhiklassis võidukas Priit Ailt klubist Hawaii Express. Teisena lõpetas Siim Kauge (Tabasalu TK) ja kolmandaks tuli Harri Sokk (TTÜ spordiklubi). Pärnumaa parimana sai Tamor Bakhoff (SK Pärnu) 13. koha, Margus Tõkke (SK Raudmees) oli 15. ja Kaido Dreimann (Püha Loomaaed) 18.


Naiste konkurentsis napsasid kaksivõidu Valgevene sportlased. Esimesena jõudis finišisse Ksenia Ziatdzinova ja teise auhinna teenis Natalia Borissova-Novikova.



Kolmanda pjedestaaliastme hõivas Jõulu suusaklubi treener Anu Taveter.



Nooremate veteranide seas oli kiireim Meelis Veinberg (West-Sport).



A-klassi noormeeste esimese auhinna viis Artiom Domashevitch Valgevenesse. Mihkel Joaveski sai kaheksanda, Hendrik Vaidila 11., Aleksander Vaarmann 12. ja Daniel Kaljumägi 13. koha. Kõik neli sportlast esindavad Raudmehe klubi.



A-klassi neidude võidu sai Liis-Grete Arro Tabasalust. Raudmehe klubi värve kaitsev Kerti Kesküla tuli kolmandaks ja sõudja Eglit Võsu lõpetas distantsi kuuendana.



Juunioride võistlusel olid võidukad Ulina Zarubina Valgevenest ja Sergejs Gustajevs Lätist.



B-klassi neidudest sai esikoha Viktorija Sukyte Leedust, Pärnumaa parimana oli Kaidi Keir Kukk kuues.



Noormeeste esikoht läks Markko Etverkile Vinnist. Jõulu suusaklubi esindajad Rasmus Sutt, Romet Sutt ja Karl Jõumees said vastavalt kolmanda, kuuenda ja seitsmenda koha.



Veteranide klassis olid parimad Sirje Kõresaar (SK Raudmees) ja Meelis Kukk (SK Jõulu). Neljanda kohaga pidi leppima Jaan Kesküla (SK Raudmees).



C-klassis olid parimad Rahel Kallas (Tabasalu TK) ja Ekke-Kaur Vosmann (KJK). Pille-Riin Kaljumägi (SK Raudmees) tuli tüdrukutest seitsmendaks ja Olavi Poolak (Tootsi) sai poistest üheksanda tulemuse.



E-klassis võitis esikoha Kaur Tõkke (SK Raudmees).



Kõige nooremate duatleetide jõuproovis olid oma vanuseklassis võidukad Marta Kübar, Oskar Pukk, Jaan-Joosep Orge, Berit Liivamaa, Tarmo Rannamäe, Karl-Kristofer Orge, Paula Kübar, Lisette Jakobs ja Erkki Juhansoo.



Perevõistluse esikolmikusse kuulusid perekonnad Kallas, Etverk ja Odamus.



Duatloni Balti karikasarja järgmised etapid on Minskis ja Daugavpilsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles