Pärnakad ootavad Tanel Padari võitu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Su nägu kõlab tuttavalt" finalistid Evelin Võigemast, Getter Jaani, Tanja Mihhailova ja Tanel Padar.
"Su nägu kõlab tuttavalt" finalistid Evelin Võigemast, Getter Jaani, Tanja Mihhailova ja Tanel Padar. Foto: TV3

Pärnu Postimehe Melu külg uuris viimases piletimängus oma lugejatelt, kellele nad hoiavad pöialt TV3 kevadhitis “Su nägu kõlab tuttavalt” ja lugejate lemmikuks osutus Tanel Padar.

Piletimängus oli läbi aegade rekordiline osavõtjate arv. 5. mail Pärnu kontserdimajas toimuvat “Su nägu kõlab tuttavalt” finaali soovis vaatama minna koguni 268 inimest.

Neist 38 protsenti andis oma hääle Tanel Padarile, 29 protsenti Evelin Võigemastile ja 28 protsenti Tanja Mihhailovale. Ülejäänud saates osalejad said esikolmikust tunduvalt vähem hääli.

Humoorika muutumissaate “Su nägu kõlab tuttavalt” finaal läheb Pärnu kontserdimajast TV3 otse-eetrisse pühapäeva, 5. mai õhtul ja saates astuvad Pärnu publiku ette Tanel Padar, Evelin Võigemast, Tanja Mihhailova ja Getter Jaani.

Saatesarja võitja saab annetada heategevuseks 10 000 eurot.

Pärnu Postimees loosis välja kaks õnnelikku, kes saavad koos kaaslasega Pärnu kontserdimajas saatele kaasa elada. Fortuuna oli armuline Malle Mäesalule ja Eve Kallole.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles