Lugejate pildid: lume alt sulasid välja prügimäed

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lume alt välja sulanud prügimäed Pärnus Tähe ja Ploomi tänava ristmiku läheduses.
Lume alt välja sulanud prügimäed Pärnus Tähe ja Ploomi tänava ristmiku läheduses. Foto: Lugeja pilt

Täna saatis Pärnu Postimehe toimetusele prügistest kohtades Pärnu linnas pilte kaks lugejat, lume sulamise järel paljastunud mustuse ja prügi üle on lugejad kurtnud varemgi.

Täna saatis üks linnakodanik kolm pilti suurest prügimäest, mis on tekkinud Tähe ja Ploomi tänava ristmiku lähedusse. „Kelle maa see on?“ küsib lugeja. Pildid on tehtud täna.

Teise linnakodaniku pildid on tehtud samuti sealkandis, Rääma linnaosas, kus jäädvustatud Tähe tänaval lagunev kuur ja prügi täis plats, kust lammutati garaažid, aga soga jäi. Samuti Oja bussipeatuses eikellegimaal asuv klaastaaratünn, mille ümbrust keegi  ei korista ja Comarketi vastas Oja tänava ääres olev ülesküntud haljasala.

Veel on toimetusele kurdetud prügiste Ehitajate tee alt läbi viivate jalakäijate tunnelite ja sealkandi uutel kergliiklusteedel olevate ohtrate koerajunnide üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles