Sisemine tuli tõi prantslasest ilmaränduri Pärnusse

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Ma tean, et see, mida teen, ei ole päris tavaline, aga ma ei ole hull,” ütles Tchey, kelle rännakutel saab silma peal hoida tema veebipäeviku vahendusel aadressil http://www.carnets-virtuels.org/.
“Ma tean, et see, mida teen, ei ole päris tavaline, aga ma ei ole hull,” ütles Tchey, kelle rännakutel saab silma peal hoida tema veebipäeviku vahendusel aadressil http://www.carnets-virtuels.org/. Foto: Ants Liigus

Üheksa kuu eest koduselt Prantsusmaalt rännuteele asunud ja korraks Pärnusse põiganud Tchey näeb kogu maailma oma koduna ning kohana, kus võivad juhtuda imelised asjad, kui on vaid julgust olla neile avatud.

“Kihk teele minna oli minu sees olnud juba kaua aega,” ei sündinud otsus kodumaalt lahkuda Tchey selgitusel üleöö. Ta oli varemgi võtnud ette lühemaid ja pikemaid rännakuid Šotimaale, Belgiasse ja teistesse lähiriikidesse. “Iga korraga tekkis soov minna kaugemale ja kauemaks ajaks.”

Ja nii ütleski 33aastane mees ühel päeval oma noorsootöötaja ameti üles, jagas laiali kõik oma asjad, säilitades vaid taskutesse ja seljakotti mahtuvad reisiks vajalikud esemed, jättis sõprade ja vanematega hüvasti ning asus teele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles