Kes peaks Niidupargis korra eest vastutama?

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügi Niidupargi metsas. Arhiivifoto.
Prügi Niidupargi metsas. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Häiritud linnakodanik andis teada, et teerada, mis viib bussipeatusest Pärnumaa kutsehariduskeskuseni, on prahti täis loobitud. Kes peaks seal korra eest vastutama ja samuti Niidupargi teed puhastama?

Vastab Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius: ”Eks see ”heakord“ bussipeatusest kutsehariduskeskuseni ole suuresti noorte linnakodanike endi teha. Ilmselt satub sellele teelõigule kõrvaline linnakodanik jalutama ja pudeleid, suitsukonisid, krõpsupakke ning muud prahti maha poetama üliharva. Suures osas aitavad kõnnitee ümbruse väljanägemist ”kujundada“ kutsehariduskeskust külastavad isikud.

Senikaua, kui noored õpivad oma ümbrusest hoolima ja korda hoidma, ulatavad linna maksumaksjad neile abikäe: linnaaedniku kinnitusel on alates 1. maist Oja tänava bussipeatusest kuni Rääma ojani kooli minevat rada palgatud hooldama AS SOL Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles