Pärnumaa neli kooli võistles Eesti parimatega

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pranglijad võistlustules.
Pranglijad võistlustules. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Surju põhikooli, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi, Pärnu Sütevaka ja ühisgümnaasiumi õpilased on tänavu Eesti parimate peastarvutajate rivis.

Põhikoolide tugevaima pranglimisvõistkonna pani välja Surju kool, Eesti parimaks võistlesid oma kooli Chris Kruusimägi, Eke Tominga, Kristo Saaliste, Birthe Lall ja Gert Leppik.

Gümnaasiumide seas tuli Kilingi-Nõmme neljandaks, kooli esindasid Sander Saarpere, Helene Loorents, Ago Tominga, Kennert Rannama ja Karl-Martin Krapp. Pärnu ühisgümnaasiumi võistkond koosseisus Martti Triksberg. Krethel Tiits, Piret Sommer, Karl Keskküla ja Martin Kruusenvald pälvis kuuenda koha. Sütevaka humanitaargümnaasiumi esindanud Kätlin Kits, Mai-Liis Pukk, Karolin Stimmer, Tõnis Lepik ja Birgit Pihelgas tõid kooli kaheksandale kohale.

Individuaalselt jõudis üle-eestiliselt esikümnesse seitse võistlejat. Ühisgümnaasiumi 3.b klassis õppiv Krethel Tiits oli sirgujate grupis kümnes. Oskajate rühmas võttis Kätlin Kits Sütevaka 5.b klassist teise koha, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 6.b klassi poiss Sander Saarpere sai neljanda ja 4.a klassi tüdruk Helene Loorents kaheksanda koha, ühisgümnaasiumi 6.c klassis õppiv Martti Triksberg aga üheksanda koha. Naiste arvestuses oli Sütevaka abiturient Mai-Liis Pukk kümnes ja meeste arvestuses Ago Tominga Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 10. klassist samuti kümnes.

Kõikide võistkondade üldjärjestuses oli Kilingi-Nõmme kuues, Pärnu ühisgümnaasium kümnes, Sütevaka kaheteistkümnes ja Surju kool viieteistkümnes.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles