Pärnu linn sai sõudebaasi enda kasutusse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tuntuim sõudja Jüri Jaanson sõudebaasi ees.
Pärnu tuntuim sõudja Jüri Jaanson sõudebaasi ees. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu linnapea Mart Viisitamm ja MTÜ Eesti Spordiseltsi Põhjakotkas esindaja Ivar Hallop allkirjastasid eile võlaõigusliku müügilepingu, millega anti linnale üle sõudebaasi kinnistu valdus.


Osalised leppisid kokku, et otsene kinnistu valdus jääb jätkuvalt sõudeklubile Pärnu. Pärast spordiseltsi ja Eesti Vabariigi vahel Tammiste tee 6a maa ostueesõigusega erastamiseks müügilepingu sõlmimist ja linnavalitsuse poolt Tammiste tee 6a maa-alale detailplaneeringu algatamist sõlmivad osalised Rääma 27 kinnistu omandi üleminekuks asjaõiguslepingu.



Sõudebaasi kinnistu müügihind on 4 200 000 krooni.



Müügihinnast 2 000 000 krooni  tasuti enne võlaõigusliku müügilepingu sõlmimist ja 2 200 000 krooni tasutakse ühe aasta jooksul pärast asjaõiguslepingu sõlmimist.



Möödunud aasta 8. oktoobril allkirjastasid Pärnu linnavalitsus ja Põhjakotkas ühiste kavatsuste protokolli, milles pooled leppisid kokku tegevustes linna poolt Rääma tänava ääres oleva sõudebaasi kinnistu omandamises spordiseltsilt ning spordiseltsile Põhjakotkas kuuluva vibuhoone juurde Tammiste tee 6a maa-ala ostueesõigusega erastamise linnapoolsete menetlustoimingute läbiviimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles