Pärnakaist toidublogijad Ragne Värk ja Andra Kalda andsid välja pisut teistmoodi kokaraamatu, nimelt on seal söögitegemise soovitused ühendatud taaskasutuse nippidega.
Tellijale
Pärnakad avaldasid kokaraamatu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal müügile ilmunud raamatu “Retseptisahtel käsitöökapis” läbivaks ideeks nimetab Värk kiirust ja lihtsust. “Ei ole raskesti kättesaadavaid koostisaineid ega pikki tunde köögis askeldamist nõudvaid retsepte. Ükskõik, millises Eesti paigas elav inimene saab oma kodupoest vajaminevad komponendid kätte,” rääkis ta. “Oleme püüdnud raamatu kokku panna nii, et see oleks arusaadav ka inimesele, kes tavaliselt ei viitsi või ei oska kokata.”