„Su nägu kõlab tuttavalt“ võitja valib rahvas

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Su nägu kõlab tuttavalt" finalistid Evelin Võigemast, Getter Jaani, Tanja Mihhailova ja Tanel Padar.
"Su nägu kõlab tuttavalt" finalistid Evelin Võigemast, Getter Jaani, Tanja Mihhailova ja Tanel Padar. Foto: TV3

Sel pühapäeval selgub Pärnu kontserdimajas TV3 suure muutumissaate „Su nägu kõlab tuttavalt“ võitja, kui rahvas valib nelja finalisti seast parima, kes saab annetada heategevuseks 10 000 eurot.

Kohtunike ja kolleegipunktide kogusumma tulemusena võistlevad pühapäevas finaalis Evelin Võigemast, Getter Jaani, Tanja Mihhailova ja Tanel Padar.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni teatel kohtunikud ja osalejad aga finaalis enam punkte ei jaga, sest saate võitja selgub ainult telefonihääletuse tulemusena; sealjuures on telefoniliinid rahvale hääletamiseks juba avatud.

Kui seni on parodeeritavad artistid selgunud loosi tahtel, siis finaaliks võisid osalejad ise valida, kelleks nad kehastuvad.

Nii kehastab Getter Jaani Lea Liitmaad (tel 900 73 01), Tanja Mihhailova Lia Laatsi (tel 900 73 02), Evelin Võigemast Chalice'i (tel 900 73 03) ja Tanel Padar oma õde Gerli Padarit (tel 900 73 04).

Kuigi saate ülejäänud osalejad Hanna-Liina Võsa, Henrik Normann, Peeter Oja ja Karl-Erik Taukar finaalis ei võistle, astuvad nemadki Pärnu kontserdimaja publiku ette üllatusnumbritega.

Saate üks kohtunik Olav Osolin ootab finaalist ennekõike uusi uhkeid esitusi nii neljalt finalistilt kui ka teistelt osalejatelt. „Lisaks lubab produtsent veel suurt üllatust, aga see olla nii suur saladus, et seda ei tea isegi osalejad ega žürii,“ ütles Osolin.

Tanel Padarit pidas Osolin parajaks seiklejaks.

"Tanel ei karda end lolliks teha ning on valmis ette võtma ükskõik missuguse seikluse, et vaid korralikult pulli saaks," arvas Osolin. "Idee parodeerida oma õde on täiesti geniaalne ja ma kibelen näha Gerli Padar vol 2 täpselt sama innukalt kui kõik ülejäänud Eesti elanikud."

Tanja Mihhailova on kohtuniku arvates aga seltskonna parimaid näitlejaid ja tantsijaid.

"Tanja on need oskused liitnud kõige uhkemates numbrites. Mida ta aga Lia Laatsina teeb, seda ma ei suuda isegi kujutleda, seega ootan suure põnevusega," märkis Osolin.

Evelin Võigemasti nimetas Osolin aga perfektseks rollimeistriks. "Kui ta midagi ette võtab, siis on suuremat pauku oodata!" iseloomustas Osolin. "Evelini Edith Piaf ja Heli Lääts olid nii pihtas, kui vähegi on võimalik; usun, et finaalis teeb ta sellise Chalice'i, et meil jääb üle vaid ahhetada."

Getter Jaanit peab kohtunik aga tohutult töökaks.

"Getter ei karda ühtki raskust ja tal on oskus endast õigel hetkel absoluutne maksimum anda," märkis Osolin. "Ta on kogu sarja jooksul liikunud tõusvas joones ja nüüd jääb meil vaid oodata, et ta viimase saate Jacksonist veelgi uhkema etendusega lavale astub. Kui ta suudab Lea Liitmaa jäljendamisse tubli törtsu huumorit sisse pista, siis pole see võimatu."

„Su nägu kõlab tuttavalt“ finaal jõuab Pärnu kontserdimajast TV3 otse-eetrisse pühapäeval kell 20.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles