Kirbuturg algab taas paari nädala pärast

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel suvel tegi ETV saateid “Kirbuturu lood”, seekord kirbukale kaameraid oodata pole, kuid korraldaja - staažikas teleajakirjanik Maire Aunaste lubab siiski kuus kahel laupäeval ise Pärnus kohal olla.
Eelmisel suvel tegi ETV saateid “Kirbuturu lood”, seekord kirbukale kaameraid oodata pole, kuid korraldaja - staažikas teleajakirjanik Maire Aunaste lubab siiski kuus kahel laupäeval ise Pärnus kohal olla. Foto: Ants Liigus

Eelmisel aastal Pärnus Maire Aunaste algatatud kirbuturg, mis nii ostjate kui müüjate seas üsna populaarseks sai, avatakse 18. mail.

Aunaste sõnade järgi oli talle eelmisel aastal meeldiv üllatus, et pärnakad kirbuturu avapäevast alates omaks võtsid ja osavõtjate hulk iga nädalavahetusega kasvas. Tänavu toimuvad turud nii laupäeviti kui pühapäeviti.

„Et Pärnu elanikkond suvel mitmekordistub, jätkub jalutajaid-vaatajaid, ostjaid ja müüjaid kogu nädalavahetuseks,” arvas Aunaste rahvast turule piisavat. „Polnud mõtet välja kuulutada kirbuturgu ainult laupäevadeks. Niisugune on maailma kirbuturgude praktika: kui nad ei ole avatud just igal nädalapäeval, siis kogu nädalavahetuse kindlasti.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles