Koidula tõi Tiigrihüppe ideelaadalt auhindu

Ille Rohtlaan
, Koidula gümnaasiumi õppealajuhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skulptuur Koidula gümnaasiumi fuajees.
Skulptuur Koidula gümnaasiumi fuajees. Foto: Urmas Luik

Tallinna lauluväljakust sai neljapäeval, 9. mail Tiigrihüppe eestvedamisel suur teaduspark, kus töötasid katselaborid, surisesid robotid ja huvitavat leidsid seal nii suured kui väiksed tehnoloogiahuvilised.

Koidula gümnaasiumist olid üritusest osa võtma kutsutud aktiivsed Tiigrihüppe konkurssidest osa võtvad õpetajad Tiiu Leibur ja Tiiu Vendel koos õpilastega. Auhindu võtsid vastu Tiigrihüppe arvutijoonistuste konkursi  "Eesti Vabariik 95" nooremas vanuserühmas 1. koha saavutanud Indra Parbus 1.b klassist ja 2. koha saavutanud  Emma-Mari Tehu 2.b klassist. AnimaTiigri õpilaskonkursi keskmise vanuserühma 3. koha said Carina Aasa, Triini Vaher ja  Kerttu Veske 5.b klassist omaloodud lamenukkanimatsiooni "Kodutöö" eest. Neid kõiki juhendas õpetaja Tiiu Vendel.

Kümne parima eTwinningu projekti hulka kuulus Koidula kooli 2.a klassi projekt „My e-adventure“, mida juhendas õpetaja Tiiu Leibur. Projektis kajastati õpilaste igapäevaelu multimeedia ja animatsiooni abil. Õpilased lõid oma elust lühilugusid (e-raamatuid, PowerPointi esitlusi jne) ja jagasid oma maailmavaadet ning teadmisi sõpradega Kreekast, Türgist ja Rumeeniast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles