Toidupoes alustage puuviljaletist

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuviljalett. Foto on illustreeriv.
Puuviljalett. Foto on illustreeriv. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Suve lähenedes üritab enamik inimesi võimalikult taljesõbralikult toituda. Nõu, kuidas seda mõistlikult ja tervist rikkumata teha, leiab toitumine.ee lehelt.

Kaupluses alustage alati puu- ja köögiviljade juurest ning valige sealt igaks päevaks midagi, mida pereliikmed hea meelega söövad. Eelistage värskeid puu- ja köögivilju. Kui valik on kesine, valige külmutatud tooted või kuivatatud oad, herned ja puuviljad. Konserve ostke viimases järjekorras.

Teraviljatoodete valikul on võtmesõna “täistera”. Eelistage võimalikult vähe töödeldud tooteid, nagu täisteraleiba ja -helbeid, kruupe, tatart ja pruuni riisi. Leiva valikul eelistage puhast rukkileiba või suurte terade ja seemnetega leibasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles