Enesetäiendamine ajendas praksise

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Ma tegelikult väga usun ja armastan refleksoloogiat. Ja natuke ikka lisan klassikalise massaaži juurde refleksoloogia tsoone ja punkte,” ütleb Ly Talvoja.
“Ma tegelikult väga usun ja armastan refleksoloogiat. Ja natuke ikka lisan klassikalise massaaži juurde refleksoloogia tsoone ja punkte,” ütleb Ly Talvoja. Foto: Urmas Luik

Ly Talvoja (52) räägib, kuidas ta keskeas esmalt hobi korras uue eluvaldkonna avastas ja selle kaudu ennast uuesti leidis ning töödki sai.

Ta on teinud oma elus erisuguseid kontoritöid ja olnud pikemalt raamatupidaja. Huvi holistilise meditsiini vastu algas neljakümnendates eluaastates isikliku kokkupuute ajel ühe väga hea refleksoloogiga.

“Sain abi. Huvi õppida tekkis kas või ainult oma pere pärast,” nimetab naine, kes on püüdnud otsida võimalusi vältida keemiliste ravimite manustamist. Ta toob näiteks oma abikaasa, kellel oli väga kõrge vererõhk ja teadupärast tuleb kõrge vererõhu korral tarvitada elu lõpuni tablette. Jalatalla teraapia järel pole mees juba viiendat aastat selle häda all enam kannatanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles