Loodusmaja avab nukumaa

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Tulge ja tehke endale ja emale üks tore päev,” kutsus Pärnu loodus- ja tehnikamaja rahvusliku käsitöö ringi õpetaja Aili Järvesaar nukunäitust kaema.
“Tulge ja tehke endale ja emale üks tore päev,” kutsus Pärnu loodus- ja tehnikamaja rahvusliku käsitöö ringi õpetaja Aili Järvesaar nukunäitust kaema. Foto: Urmas Luik

Laupäeval avatakse linnarahvale mõeldud perepäevaga Pärnu loodus- ja tehnikamajas koolieelikutele ja kooliealistele ning nende vanematele mõeldud kaks näitust, üks nukkudest ja teine putukatest.

“Tulge ja tehke endale ja emale üks tore päev,” kutsus Pärnu loodus- ja tehnikamaja rahvusliku käsitöö ringi õpetaja Aili Järvesaar. Ta lisas, et perepäev on ühtlasi lahtiste uste päev, mis lõpetab selle õppeaasta. “Lapsed leiavad tee meie majja ja vanemad näevad, mis võimalused siin on,” lisas ta.

Suures majas on suur nukumaa näitus, kus väljas arvukalt kohalike laste ja täiskasvanute omatehtud nukke ja nukumaju. On näiteks kaltsunukud, näpunukud, paberimassist tehtud nukud, rätinukud ja waldorfnukud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles