Bravuurikal Jaan Allikul tuli telemängus vastu võtta kibe kaotus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Alliku võistkond pidi telemälumängu "Mis? Kus? Millal? poolfinaalis televaatajatest küsijate paremust tunnistama.
Jaan Alliku võistkond pidi telemälumängu "Mis? Kus? Millal? poolfinaalis televaatajatest küsijate paremust tunnistama. Foto: Kanal 2

Paikusel elava kilvari Jaan Alliku võistkond pidi Kanal 2 äärmiselt põnevaks osutunud telemälumängu “Mis? Kus? Millal?” viimases poolfinaalis tunnistama televaatajate võistkonna paremust.

Kui Alliku võistkond oli jõudnud televaatajatega võrdsesse seisu 5 : 5, otsustasid nad kasutada “otsustavat vooru”.

“Otsustavas voorus” jääb mängulauda vaid üks stuudiovõistkonna liige. Kui ta vastab õigesti, võidab mängu tema võistkond 6 : 0, kui vastab valesti, võidavad mängu aga televaatajad 6 : 0. Kui mäng oli jõudnud võrdsesse 5 : 5 seisu, otsustas kapten Jaan Allik üksi lauda jääda ja “otsustava vooru” vastamine enda peale võtta. Otsustava küsimuse väljaloosimisel näitas nool kõige raskemale “Välgu” sektorile, kus Allik pidi üksi vastama õigesti kolmele järjestikusele küsimusele. Seda aga Allik ei suutnud.

Jaan Alliku võistkonnas mängisid kirjanik Andrus Kivirähk, spordiajaloolane Rait Männik, filmilavastaja ja muusik Hardi Volmer, Cambridge ülikooli tudeng Kadi Liis Saar ja ajakirjanik Andres Pulver.

Kolmest toimunud poolfinaalist väljus võitjana Tiit Naaritsa võistkond, kes pääses juba tuleval pühapäeval toimuvasse otsesaate “Mis? Kus? Millal?” superfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles