Maavanem avas hajaasustuse taotlusvooru

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hajaasustuse toetust saab taotleda kaevude ehitamiseks ja puhastamiseks, joogiveetorustiku ehitamiseks, kaevude varustamiseks vajalike tehniliste seadmetega, vee kvaliteedi parandamiseks vajalike seadmete paigaldamiseks.
Hajaasustuse toetust saab taotleda kaevude ehitamiseks ja puhastamiseks, joogiveetorustiku ehitamiseks, kaevude varustamiseks vajalike tehniliste seadmetega, vee kvaliteedi parandamiseks vajalike seadmete paigaldamiseks. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu maavanem Toomas Kivimägi kuulutas avatuks hajaasustuse veeprogrammi 2009.a taotlusvooru.


Hajaasustuse veeprogrammi eesmärgiks on hajaasustusega piirkondades joogivee kättesaadavuse tagamine või parandamine. Toetust saab taotleda kaevude ehitamiseks ja puhastamiseks, joogiveetorustiku ehitamiseks, kaevude varustamiseks vajalike tehniliste seadmetega, vee kvaliteedi parandamiseks vajalike seadmete paigaldamiseks.



Toetuse taotlejaks saab olla füüsiline isik, kes rahvastikuregistri andmetel elas taotlusjärgses vallas seisuga 1.jaanuar 2008, samuti mittetulundusühing või sihtasutus, mille tegevusalaks on elanike või oma liikmete joogiveega varustamine.



Abikõlbulikeks hajaasustuse piirkondadeks ei ole linnad ja alevid, tiheasustusalad, üle 50 elanikuga kompaktse hoonestusega alad ning piirkonnad, kus on toimiv ühisveevärk või mis on määratud ühisveevärgiga kaetavaks alaks.



Taotluste esitamise tähtaeg on 30. juuni 2009. Nõuetekohane taotlus tuleb esitada majapidamise asukohajärgsele vallavalitsusele, kes hindab ja otsustab taotluse rahuldamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles