Väärikate ülikooli lõpetas üle 400 õppuri

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž andis Endla teatris väärikate ülikooli rohkem kui 400 õppurile tänavuse lõputunnistuse. Väärikate ülikooli vanim õppur on novembris 99aastaseks saanud August Puuste.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž andis Endla teatris väärikate ülikooli rohkem kui 400 õppurile tänavuse lõputunnistuse. Väärikate ülikooli vanim õppur on novembris 99aastaseks saanud August Puuste. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikooli Pärnu kolledž andis esmaspäeval Endla teatris väärikate ülikooli rohkem kui 400 õppurile tänavuse lõputunnistuse. Ülikooli vanim õppur oli novembris 99. sünnipäeva tähistanud August Puuste, kes on olnud usin kursuslane eelmistelgi õppeaastatel. Sügisel alustas neljandat aastat toimunud väärikate ülikooli loengutes käimist 501 viiekümneaastast ja vanemat teadmishimulist, lõputunnistuse sai 411 õppurit. Neist paljud on osalenud kõigil varasematel õppeaastatelgi.

Lõppenud õppeaasta loengutes räägiti Pärnumaa ajaloost, arengust ja tulevikuvõimalustest, õigusalastest küsimustest, elanikkonna vananemisega seonduvatest probleemidest, kodanikuühiskonnast, välispoliitikast, teadusest, ärist, kultuurist, toitumisest, elu võimalikkusest Eesti maapiirkondades, samuti aktuaalsetest probleemidest Eestis ja Euroopas.

Praktilistes õppekodades sai teadmisi arvuti ja e-panganduse kohta, toimusid inglise ja saksa keele kursused. Õppekäikudel külastati riigikogu, Tallinna teletorni ja botaanikaaeda, Lennusadamat, Tamme talu ürdiaeda. Rohenäppudele toimusid taimevahetuse päevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles