Võilillefestival ja külapäev Kihlepas

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võilillefestivalil-külapäeval saab osa külamelust, katsetada rahvalikku käsitööd ja süüa kohaliku naisseltsi liikmete keedetud nõgese-frikadellisuppi.
Võilillefestivalil-külapäeval saab osa külamelust, katsetada rahvalikku käsitööd ja süüa kohaliku naisseltsi liikmete keedetud nõgese-frikadellisuppi. Foto: Urmas Luik

Sel laupäeval Audru vallas Kihlepas kolmandat korda toimuv võilillefestival-külapäev propageerib maalähedast eluviisi ja õpetab kevadisest loodusest väge ammutama. Ürituse peakülaliseks on balalaikavirtuoos Ilja Lunin.

Eassalu-Neitsi külaseltsi esindaja Mercedes Merimaa nentis, et järjest enam Kihlepa küla elanikke pakub end appi festivali korraldamisel. “Pakume nõgese-frikadellisuppi ja degusteerimiseks marineeritud võilillenutte ja võililleveini,” loetles Merimaa.

Kohale on lubanud tulla Ande Arula koos Ranna rantšo hobustega. Merimaa ise õpetab võilillekohvi, võililleveini ja nõgesekotleti valmistamist. Vihmaussisõnniku täisnaturaalseid tooteid tutvustavad Veiko Alberg ja Ülle Lippus. Elli Karjam Kihnust veab seebivalmistamise töötuba. Looduslike materjalidega õpetab lõnga värvima Tuulike Kivestu Viljandi kultuuriakadeemiast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles