Elektriautode maratoni esimene vahefiniš on Pärnus

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriautode maraton läbis Pärnut eelmiselgi aastal.
Elektriautode maraton läbis Pärnut eelmiselgi aastal. Foto: Urmas Luik

Sel pühapäeval stardib Tallinnast Monte Carlo poole elektriautode maraton, mille esimene etapp finišeerib Pärnus. Tegemist on sportliku, keskkondliku ja kultuurilise üritusega, mis toimub juba kolmandat aastat.

Pärnus saab alates pühapäeva keskpäevast uudistada maratoni esimese etapi finišeerijaid Port Artur 2 juures. Paar tundi hiljem toimub esimese etapi läbinute autasustamine.

Sealsamas saab kaasa elada vabaõhukontserdile, kus astuvad üles eelmisel aastal Pärnus kokku saanud ambitsioonikas a cappella vokaalansambel Mirt ja noor andekas solist Hedi Maaroos. Samuti astub lavale vokaalansambli Greip ellukutsuja, laulja ja juhendaja Fred Rõigas. Toimuvad võistlused ja mängud, lastele on üles pandud batuut.

Elektriautode maratoni teine etapp viib masinad Pärnust Riiga.

Tänavune elektriautode maraton läheb Euroopas läbi üheksa riigi ja 27 linna. Igaüks, kellel on elektriauto, võib osaleda ja need, kes ei soovi läbida kogu maratoni, saavad osaleda linnades kohapeal toimuvatel üritustel.

Maratoni korraldab Eesti ettevõtlike noorte koda koos Monaco vürsti aukonsuliga Eestis Jüri Tammega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles