Enn Hallik: Fännid, pea tööle!

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Hallik.
Enn Hallik. Foto: PP

Põlva Serviti käsipallimeeskonna, muide neil päevil taas Eesti meitriks tulnu fännidel on komme oma iidolite mängule minnes mitte üksnes fännisärk, vaid ka ajaleht kaasa võtta. Ja kui vastasvõistkonda tutvustama hakatakse, lööb kogu punasärgis tribüün demonstratiivselt ajalehe lahti ning süveneb lugemisse. Nii mõttetu vastane …

Räägitakse küll, et ajalehtedes olla augud, et saaks ikka vaadata, kuidas psühholoogiline rünnak vastasmeeskonnale ja selle fännidele mõjub, ja vaevalt et üldse mõjub, aga olge nõus, pisike sõu ikka. Ei ole kuulnud, et Põlva igipõlise vastase Kehra fännid vääriliselt vastata osanuks. Seega 2 : 0 Põlvale.

Eesti korvpallimeistrivõistluste pronksiseerias kohtusid Rapla TYCO ja Rakvere Tarvas. Huvitava seeria palliplatsil võitis Rakvere, aga korralik duell sündis ka fännide vahel. Kõigepealt lubasid Rapla mehed Rakvere pulli ära grillida, kui aga raplalased viimaseks mänguks Rakverre sõitsid, võttis neid seal vastu TYCO pooleks rebitud silt Rakvere vapilooma teravate sarvede otsas. Loeme siis pallurite ja fännide seeria võidu 2 : 1 Rakverele. Vaimukuse kõrval tuleb Eesti saalipallimängude fänne kiita ka rahumeelsuse eest. Tehakse lärmi, tehakse pulli, ei minda tigedaks ja vastasmeeskonna fännile või turvamehele ninna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles