Jazzklubis esinevad noored Pärnu muusikud

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Täna õhtul esineb Endla Jazzklubis ansambel Power Play (pildil), mille tuumiku moodustavad Pärnust pärit noored muusikud.

Jazzklubi eestvedaja Ülle Jantsoni teada alustas džässrokki ja džäss-fusion’it viljelev Power Play tegutsemist eelmise aasta jaanuaris, kui bassimees Siim Usin rääkis nõusse trummar Rauno Pella. Veel liitusid seltskonnaga kitarrist Pent Järve ja klahvpillimängija Madis Muuli.

“Kuna olin varem Madise ja Siimuga koos jämminud ja teadsin, mis muusika neile meeldib, ei olnud mul hetkekski kahtlust, et selle bändiga liituda,“ meenutas Pärnu üks tuntumaid noortrummareid Rauno Pella. “Eelmise aasta algusest oleme teinud bändiga regulaarselt proove ja esinenud mitmetel lavadel. Enim on meelde jäänud eelmise suve esinemised Pärnu bluusipäevadel ja sügisene kontsert Tartu Genialistide klubis, kus saime soojendada Slavka Kobrini bändi.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles