Pärnakate Aknakoda tungis Tallinna

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Aknakoda juhatuse liige Rainer Aru rajas koos kolleegidega kahe aasta eest ettevõtte, mis nüüd pakub tööd poolesajale inimesele.
OÜ Aknakoda juhatuse liige Rainer Aru rajas koos kolleegidega kahe aasta eest ettevõtte, mis nüüd pakub tööd poolesajale inimesele. Foto: Urmas Luik

Tunamullu mais Rainer Aru, Andrus Poogi ja Nigul Nurme eestvõttel ning Eesti töötukassa toel tööd alustanud OÜ Aknakoda on jõudnud kahe aastaga kahe miljoni eurose käibeni ja avas eile lisaks Pärnus edukalt töötavale PVC-akende tehasele alumiiniumakende, -uste ja klaasfassaadide valmistamise tehase Tallinnas.

„Start sai toimuda ainult töötukassa toel: maksimumtoetus ehk kolm korda 70 000 krooni oli meile erakordselt suureks abiks, tänu millele saime üldse oma ettevõtte käivitatud,” meenutas firma algusaegu Aknakoda OÜ juhatuse liige Rainer Aru.

Loomulikult lisandus sellele ettevõtlike meeste omaosalus: kes müüs maha pere maakodu, kes tõi tuleviku altarile ohvrianniks muud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles