Maailmameister Novosjolov andis Jõulumäel vehklemistunni

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma vehklemise absoluutsesse tippu kuuluv Nikolai Novosjolov ei jäänud ühelegi küsimusele humoorikat vastust võlgu ja pani Jõulumäel kõik julged mõõku ristama.
Maailma vehklemise absoluutsesse tippu kuuluv Nikolai Novosjolov ei jäänud ühelegi küsimusele humoorikat vastust võlgu ja pani Jõulumäel kõik julged mõõku ristama. Foto: Aado Metsis

Jõulumäe tervisespordikeskuse traditsioonilise sõprade ja toetajate tänuõhtu külaliseks oli vehklemise maailmameister Nikolai Novosjolov, kes rääkis ja näitas ning pani soovijad võitlemagi.

Kindlasti oli tegemist millegi paljudele kogematuga, ometi mitte päris uuega. Sest esiteks oli Pärnu vehklemine mõnikümmend aastat tagasi täiesti olemas ja teiseks oli Novosjolovilegi Jõulumäe tee varasemast tuttav.

“Londoni olümpia eel otsisin rahulikku ja head treeningupaika ja leidsin selle Jõulumäelt,” meenutas Nikolai. Jõulumäe pealik Enn Tasalain täiendas, et särava suhtlemisega vehkleja olla läinud suvel kogu ta naispere südamed “läbi torkinud”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles