Lihtne grilli eelroog

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlevad grillsöed. Pilt on illstreeriv.
Põlevad grillsöed. Pilt on illstreeriv. Foto: Urmas Luik

Enne kui asuda tõsiste liharoogade juurde grillilauas, tuleks pakkuda külalistele lihtne grillsuupiste, milleks võib täiesti vabalt olla juustuga täidetud šampinjonid ja mille valmistamine on ülilihtne.

Vaja läheb:

fooliumpaberit

šampinjone

sinihallitusjuustu

Lõika šampinjonidelt ära jalg, aseta jala asemele tükk sinihallitusjuustu ja lisa näpuotsaga armastust.

Nüüd korda seda toimingut seni, kuni kõik šampinjonid on endale uue sisu leidnud. Aseta täidetud šampinjonid fooliumisse ja seejärel grillile.

Kuna toitu ei ole ilus ära visata, võta allesjäänud šampinjonivarred ja parajas koguses sinihallitusjuustu tükkidena, lisa jällegi hulgaliselt armastust ja pane kõik need teise fooliumi sisse ja grillile.

Pärast seente grillilt võtmist peab sul olema piisavalt vaba aega, et heast suutäiest ei saaks osa vaid külalised.

Märksõnad

Tagasi üles