Seljametsa ootab külalaadale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seljametsa koolimaja õuel toimub laupäeval traditsiooniline külalaat.
Seljametsa koolimaja õuel toimub laupäeval traditsiooniline külalaat. Foto: Ants Liigus

Laupäeval, 30. mail toimub Seljametsa koolimaja õuel traditsiooniline, arvult 16. Seljametsa külalaat, kus mullu oli kohal üle poolesaja müüja ja hinnanguliselt 4000 külastajat.


Paikuse vallavalitsuse kultuuritöö spetsialist Ille Riivits sõnas, et kauplema oodatakse käsitöö, istikute ja taimede, aia ja metsasaaduste, tööriistade, toidu ja joogipoolisega, samuti kõikvõimaliku tööstuskauba ja palju muuga.



Kogu päeva sisustavad lauljad, tantsijad ja pillimehed, nende seas pasunakoor Õnn Tuli Õuele, lõõtsamängija Asso Hint ja ansambel Vennakese, show-tantsutrupp Dan Zart. Esinevad kõhu-, rahva- ja kantritantsijad ning paljud teised kollektiivid. Esineda soovijatele on lava vaba. Toimuvad spordivõistlused nii suurtele kui väikestele osavõtjatele, tublimad saavad auhinnad. Päeva veab Ado Kirsi.



Kuna tegemist on ajaloolise paiga - kunagise Pustuski karjamõisa ja selle ümber asuva alaga, näeb laadaliste hulgas rohkesti tolle aja tegelasi. Riivits lisas, et teretulnud on kõik, kes võtavad vaevaks tuulata vanavanemate veimevakas ja sealt leitud rõivaid laadapäeval kanda. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles