Vaata, kellega kohtuvad Pärnumaa vutimeeskonnad karikasarja avaringis!

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Laupäeval Evald Tipneri nimelise Eesti karikafinaali eel toimunud uue karikasarja avaringi loosimisel vedas Pärnumaa vutiklubidest kõige enam Pärnu Linnameeskonnal, kes sai vastaseks kõige madalamas liigas mängiva vastase.

Esiliiga B-tasandil palliva Pärnu Linnameeskonna vastaseks on loosi tahtel Nõmme JK Kalju III meeskond, mis lööb meistrivõistlustel kaasa neljandas liigas. Linnameeskonna vastasseis nõmmekatega toimub pärnakate koduväljakul.

Esiliigas mängiv Vändra Vaprus kohtub karikavõistluste esimeses ringis teise liigasse kuuluva Tartu Santosega. See mäng peetakse tartlaste väljakul.

Teises liigas osalev Pärnu Metropool mängib karikasarja esimese ringi mängu võõrsil Maardu Starbunkeriga, kes samuti kuulub teise liigasse.

Kõige tugevama vastase sai karikavõistlustel neljandas liigas kaasa tegev JK Pärnu-Jaagupi, mis peab sõitma külla esiliigas heitlevale Jõhvi Lokomotiivile.

2013/2014. aasta karikasarja avaringi mängud toimuvad 4., 5., 6., 12. ja 13. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles