Eleen Änilane: Euroopa kalleim tsirkus

, üliõpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleen Änilane.
Eleen Änilane. Foto: PP

Šampanjapudelikorkide lennates alanud Eurovisiooni lauluvõistlus sai pühapäeva varahommikul väärilise lõpu, kui Malmö koristustiim enda järel uksed sulges ja kogu kireva seltskonna eesotsas liigselt tasuta alkoholi pruukinud kreeklaste, Ukraina viikingihiiglase Igori ning Rumeenia kontratenori Cezariga jätkupeolt tänavale saatis.

Vale oleks väita, nagu olnuks tänavune eurotsirkus varasematest tagasihoidlikum. Taustatantsijate ja tulevärgi asemel kulutati muule: Suurbritanniat esindanud Bonnie Tyleri tossumasina arvelt üle jäänud raha paigutati tõenäoliselt daami Botoxi-süstide alla, Itaalia hurmuri seljas oli aga vähemalt viie pillimehe väljaminekuid kattev uhke ülikond.

Rumeenia otsustas uue eelarveaasta alguses kõik panused mängu panna: punakuldne tantsijate meri ja kalliskivide keskel hiilgav kontratenor koos omasooiharalt musitavate neiude ja suudlevate meestega sobis eurotsirkusse ideaalselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles