Rotary klubi tunnustas andekaid noori stipendiumiga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Juba aastaid on Pärnu Rotary klubi noortefond premeerinud kevaditi andekaid Pärnumaalt pärit noori stipendiumiga. Eile tunnustas fond Ammende villas toimunud vastuvõtul 1000 euro suuruse stipendiumiga Kristofer Nõmme, Kristel Parve, Marika Heindlat ja Eke Tomingat (pildil).

Loomingulise tegevuse toetamise stipendiumi pälvis Pärnu Ülejõe gümnaasiumi 9.c klassi õpilane Kristofer Nõmm, kelle peamiseks huvialaks on filmitegemine ja seda viimastel aastatel väga tulemuslikult.

Esimese filmi tegi Kristofer juba 2. klassis. Eelmisel aastal sai ta koolifilmide konkursil filmiga „Kärbes“ eripreemia ja tänavu võitis samal võistlusel filmiga „Habras elu“ grand prix. Mainitud film tuli veebifilmide festivalil 9. kohale. Samuti saavutas Kristofer sel aastal koolidevahelisel videokonkursil esikoha teemal „Loomevabadus“.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles