Grillitud kotletid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Põlevad grillsöed. Pilt on illstreeriv.
Põlevad grillsöed. Pilt on illstreeriv. Foto: Urmas Luik

500 g hakkliha (kodune hakkliha – 50% siga ja 50% veist)

250 g toorest riivitud kartulit

2 viilu leotatud saia

125 g hapukoort

1 muna (soovi korral)

Maitse järgi sibulat, küüslauku, soola ja pipart.

Ei paneerita.

Ained segada ühtlaseks massiks ja voolida ühesuurused pätsikesed. Grillida grillrestil.

Kõrvale serveerimiseks sobib värske salat tomatist, kurgist, redisest, paprikast, punasest sibulast, jääsalatist või värskest kapsast.

Soovi korral lisada kivideta oliive ja salatijuustu või fetat.

Maitsestada oliivõli, natukese äädika ja soola-pipra-tilliga.

Tagasi üles