Lennuvälja tee tõi Uus-Sauga keldreisse vee

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus-Sauga 41 maja keldrit on panipaigana raske kui mitte võimatu kasutada, sest ruum on rõske ja võimaliku hoiukoha põrandat katab vesi. Eriti pärast vihmasadu.
Uus-Sauga 41 maja keldrit on panipaigana raske kui mitte võimatu kasutada, sest ruum on rõske ja võimaliku hoiukoha põrandat katab vesi. Eriti pärast vihmasadu. Foto: Urmas Luik

Ehkki Pärnu linnavalitsus on teadlik Uus-Sauga tänava suurte kortermajade keldreid uputavast sademeveest, pole raad elanike mure lahendamiseks vajalikke samme astunud.

Ometi võib aset leidnus näha süüd linnaametnikel, kes ei sõnastanud Via Baltica Pärnu ümbersõidu läänepoolse tee projekteerijate tööülesannet küllalt selgelt või ei teinud seda üldse, sest just pärast Lennuvälja tee ehitamisega alustamist nii Uus-Sauga kõnealuste majade rahva kui üle paarikümne aasta tagasi Uus-Sauga 45 rajatud garaažide praeguste omanike hädad algasid.

Süsteem toimis aastaid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles