Pärnumaal algab ühistranspordi uuring

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Algab Pärnu maakonna ühistranspordi uuring, üleeile allkirjastas maavanem hanke võitnud firmaga lepingu. Vastavalt uuringu tulemustele on kavas muudatused ühistranspordis, samuti kavandatakse ühistranspordikeskust.

Pärnu maakonna ühistranspordi uuringut hakkab tegema inseneribüroo Stratum, juba novembris peab see valmis olema. Nimelt soovib maavalitsus uuringust tulenevad muudatused bussiliikluses teha juba 1. jaanuarist, vahendasid ERRi teleuudised.

“Peamine eesmärk on teada saada, milline Pärnu maakonna liinivõrk tegelikult on. Eelkõige seda, millised liinid töötavad hästi, millised ei tööta. Ja kas on Pärnu maakonnas selliseid alasid või piirkondi, mis on praegu kehvasti teenindatud. Ja siis teha Pärnu maakonnale vastavad ettepanekud liinivõrgu ümberkorraldamiseks,” rääkis inseneribüroo Stratum liiklusspetsialist Dago Antov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles