Pärnusse lisandub mitu uut söögikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supeluse uulitsa alguses tegutseb nüüdseks päris mitu söögikohta, mille pidajad vähem või rohkem seotud võrkpalli ja Pärnu võrkpalliklubiga. Söögikohti Pizzahunt, Poisi Eine ja Karusselli kohvik kutsutakse naljatamisi “Bermuda kolmnurgaks”.
Supeluse uulitsa alguses tegutseb nüüdseks päris mitu söögikohta, mille pidajad vähem või rohkem seotud võrkpalli ja Pärnu võrkpalliklubiga. Söögikohti Pizzahunt, Poisi Eine ja Karusselli kohvik kutsutakse naljatamisi “Bermuda kolmnurgaks”. Foto: Urmas Luik

Suve alguses avab Pärnus ukse mitu uut söögikohta, mis meelitavad kliente nii koduste kui võõramate maitsetega.

Ehkki suvi on Pärnu kohvikutele parim aeg, loodavad kõik toitlustusettevõtjad siinsel restoranimaastikul kindlalt kanda kinnitada ja talvehooajalgi uksed lahti hoida.

Et ainult toitlustamisest ei pruugi sügisest kevadeni hinge sees hoidmiseks piisata, soovib mõnigi uus tulija pakkuda söögielamusele lisaväärtust elava muusika, laste mängunurga või pika lahtiolekuaja näol.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles