Rändkarikavõistlus Pärnu lasteaias Kelluke

, Pärnu lasteaed Kelluke liikumisõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaia Kelluke lapsed võistlevad igal aastal rändkarikale.
Lasteaia Kelluke lapsed võistlevad igal aastal rändkarikale. Foto: Erakogu

Pärnu vene õppekeelega lasteaed Kelluke on kolm aastat võtnud osa Pärnu linnas toimuvatest spordiüritustest.

Lasteaias oleme nendest üritustest kujundanud rändkarika sarja. Õppeaasta lõpus saab rühm, millest osales nendel üritustel kõige rohkem lapsi, endale karika. See on tunnustuseks nii õpetajatele, lastevanematele kui ka lastele. Järjepidev töö lastevanematega on andnud väga häid tulemusi ja nad on hakanud aktiivselt koos lastega nendel üritustel osalema.

Esimene üritus, mis läks lasteaia rändkarika arvestusse, oli kahe silla jooksu lastejooksud ümber Pärnu Keskuse mullu septembris. Sellest võttis osa 15 last meie lasteaiast ja väga edukalt: 3–4aastatest tüdrukutest saavutas esikoha Daša Tžižova, 3–4aastastest poistest võitis Artjom Zubakin ja 5–6aastaste tüdrukute arvestuses Dana Mohnja.

Oktoobris toimunud staadioni lastejooksudel oli stardis 16 meie lasteaia last.

Kolmandaks võistluseks lasteaia rändkarika arvestuses oli aprillis toimunud Pärka jalgrattavõistlus Kalevi staadionil, kus kahe oravamaskotiga startisid jalgratastel 22 meie lasteaia last.

Pärka jalgrattavõistluste esindaja Sirje Soovik tuli lasteaeda ja kinkis esikoha võitnud Radužka rühmale maailma populaarseima tasakaaluratta Strider ja maiustamiseks tordi. Teine koht kuulus meie lasteaia Rodnitšoki rühmale, kes samuti pälvis auhinnaks tordi. Eelnevatel aastatel on kaks aastat järjest võitnud esikoha Rodnitšoki rühm.

Neljandaks rändkarika arvestuse ürituseks oli 21. aprillil luitejooks, mis toimus Rannametsas. 5–6aastaste tüdrukute võistlusel tuli esimeseks Dana Mohnja. Sellest üritusest võttis osa viis meie lasteaia last.

Rändkarikas anti parimale rühmale üle 22. mail, kui autasustati ümber lasteaia jooksu osavõtjaid medalite, diplomite ja karikaga. Selle õppeaasta rändkarika võitis esmakordselt Radužka rühm. Kaks eelmist õppeaastat oli karikas Rodnitšoki rühmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles