Üle poolteise tuhande laulusuu lasi hääled valla

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hootised vihmasabinad ei suutnud Pärnumaa laste laulupeol osalenute peolusti väärata. Päeval tehti proovi, pärastlõunal marsiti rongkäigus ja õhtupoolikul anti meeleolukas kontsert.
Hootised vihmasabinad ei suutnud Pärnumaa laste laulupeol osalenute peolusti väärata. Päeval tehti proovi, pärastlõunal marsiti rongkäigus ja õhtupoolikul anti meeleolukas kontsert. Foto: Urmas Luik

Maakonna laulupealinna tiitlit kandis nädalavahetusel uhkusega Kilingi-Nõmme, kui Saarde valla südames toimus traditsiooniline Pärnumaa laste laulupidu.

Pealkirja „Laulan ilma särama“ kandnud sündmus tõi Kilingi-Nõmme vabaõhulavale kokku üle poolteise tuhande väikese laululinnu. Kõige arvukama grupi moodustasid mudilaskoorid – neis lasi muusikapeol hääle kõlama 693 last.

Varasemate Pärnumaa laste laulupidude (2008, 2010) ajal vedas ilma poolest igati, kuid kaks viimast on sattunud üht nägu jahedavõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles