Pärnu tunnustas linna parimaid õpilasi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemad rokivad: Pärnu linna tänavused parimad õpilased (vasakult) Gerrit Lääne, Kristo Ment, Anneliis Rea, Pauliine Mäesalu ja Karl Kivi.
Nemad rokivad: Pärnu linna tänavused parimad õpilased (vasakult) Gerrit Lääne, Kristo Ment, Anneliis Rea, Pauliine Mäesalu ja Karl Kivi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna pärastlõunal Pärnu kontserdimajas toimunud linna parimate õpilaste tunnustusüritusel pälvisid aasta õpilase tiitli Koidula gümnaasiumi abiturient Kristo Ment ja Sütevaka humanitaargümnaasiumis põhikooli lõpetav Anneliis Rea.

Aasta aktiivseks nooreks nimetati Sütevaka õpilane Gerrit Lääne, aasta huvitegevuse parimateks valiti Pauliine Mäesalu ühisgümnaasiumist ja Karl Kivi  muusikakoolist.

Koidula kooli matemaatika-füüsikakallakuga klassis õppiva Kristo Mendi kursusehinded gümnaasiumis on olnud ainult väga head. Ta on edukalt osalenud nii kohalikel kui rahvusvahelistel olümpiaadidel füüsikas, matemaatika, bioloogias ja geograafias ning saanud kõrgeid kohti väitlusturniiridel ja mälumänguvõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles