Šašlõkk Kirgiisia moodi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Grill-liha. Foto on illustreeriv.
Grill-liha. Foto on illustreeriv. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Selle retsepti järgi sai tihedasti liha tehtud aastate eest ühes Pärnu lasteaias. Huvitavaks muudab Kirgiisia moodi seašašlõki see, et tulemus on hoopis kergelt lambamaitseline.

Tuleks seakaelakarbonaadist lõigata suuremad tükid. Kolmele kilogrammile lihale lisada 1,5 teelusikat soola, 1 teelusikas suhkrut, rohkesti terapipart, peenestatud loorberit riputada kihiti ja lisada suured sibularõngad.

Segada liha ja marinaad käega läbi ja lasta seista ööpäev vajutise all.

Tagasi üles