Klassiõpetajad vahetavad kogemusi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülejõe gümnaasium.
Ülejõe gümnaasium. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Neljapäeval, 6. juunil on Ülejõe gümnaasiumis Pärnu klassiõpetajate teine kogemuspäev, kuhu mahub harivaid teemasid ja klassiõpetajate tunnustamist.

Koidula gümnaasiumi õppealajuhataja Kaja Tammetalu annab kogemuspäeval ülevaate avastusõppe arendusest Pärnus ja õpetaja Tiiu Vendel jagab avastusõppe kogemusi. Avastusõppe MTÜ loomisest ja sellest, miks on avastusõpe hea, räägib Tartu ülikooli avastusõppe koolitusjuht Karin Hellat.

Vanalinna põhikool tutvustab uurimuslikku praktikumi eri õpilastüüpidest.

Kogemuspäevalt ei puudu töötoad, kus tutvustatakse avastusõppe  teemasid. Nii juhatab Türi põhikooli õpetaja Loona Pärl meelte töötuba, Tiiu Vendel ja Karin Hellat võrdlemise ja mõõtmise töötuba, värvide segamist ja lahutamist võtab õpetada aga Illar Leuhin" Avastustee" projekti meeskonnast.

Ümarlaual on plaanis luua MTÜ Avastusõppe Selts ja moodustada Avastusõppe Pärnu juhtgrupp ning planeerida edasised tegevused ja koolitused.

Klassiõpetajaid tunnustavad Virve Laube linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonnast ja Pärnu klassiõpetajate ühenduse juht Marianne Tekkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles