Hansakool lõpetas aasta meremiilijooksuga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11. klassi noormehed stardi ootel, esiplaanil kehalise kasvatuse õpetaja Mehis Merilaine, kes Hansagümnaasiumi 4. lennu vilistlasena hoiab jätkuvalt enda nimel poiste meremiilijooksu kooli rekordit.
11. klassi noormehed stardi ootel, esiplaanil kehalise kasvatuse õpetaja Mehis Merilaine, kes Hansagümnaasiumi 4. lennu vilistlasena hoiab jätkuvalt enda nimel poiste meremiilijooksu kooli rekordit. Foto: Erakogu

Pärnu Hansagümnaasiumi õpilased lõpetasid õppeaasta traditsioonilise meremiilijooksuga, mis toimus juba 32. korda.

Hansagümnaasiumi huvijuhi Lea Lipsu ütlust mööda oli seekord spordipäeva ettevalmistamine ja korraldamine usaldatud 11.c klassi õpilastele Reelika Mäele ja Carolyn Vendikule. "See oli ühtlasi neiude hindeline praktiline töö, mida juhendas kehalise kasvatuse õpetaja Mehis Merilaine," täpsustas ta.

Gümnasistid tundsid huvijuhi jutu järgi rõõmu korras Pärnu rannast ja ilusast suveilmast. Pärast väsitava meremiili jooksmist käisid uljamad ujumas.

10. klass tüdrukutest oli parim Lillerine Lille, teiseks tuli Linda Usta ja kolmandaks Maarja Virula, kõik 10.d klassist. Poistest võitis Kevin Kõrvits (10.b), teise koha sai Ken Rütkanen (10.c) ja kolmanda Rasmus Villota (10.b).

11. klass tüdrukutest tuli võitjaks Anna-Liisa Hanni (11.c), teine oli Anni-Liisi Hanni (11.c) ja kolmas Pille Puusild (11.a). Kiireim noormees oli Risto Kauniste (11.b), talle järgnesid Andres Lünekund (11.a) ja Raul Ilbi (11.a).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles