Juhtkiri: Kohe näha, et vanad sõbrad

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

See, kuidas AS Pärnu Veest lahkunud Garri Suuki püütakse linna allasutuse Pärnu Haldusteenused etteotsa upitada, ei ole olemasolevate andmete kohaselt ei aus ega paista selline välja.

Väga tähenduslikud olid eilses Pärnu Postimehes, mis teemat kajastas, ära toodud abilinnapea Romek Kosenkraniuse sõnad ajakirjanik Asso Puidetile: “Mina olen võib-olla selles asjas eri arvamusel, palun küsi seda Toomas Kivimägilt. Mina ei taha sellel teemal midagi rohkem kommenteerida.”

Kosenkranius, kellest on toimetusele jäänud mulje kui töökast valdkonnajuhist ja ausast inimesest, ei suuda ilmselt leppida võimu- ja sõbramängudega. Kuid et ta võlgneb praeguse ametikoha linnapea Toomas Kivimägile, ei näe ta võimalust avalikult välja astuda ei meeri, ei Pärnu ühe mõjukama ja vilunuma poliitiku Jane Metsa vastu. Samas nadis seisus on abilinnapea, IRLi liige Meelis Kukk. Kivimägi oma ja Mets oma põhjustel või mõlemad ühistel põhjustel võivad nii Kosenkraniusele kui Kukele peale käratada, käske anda ja kui vaja, nad isegi ametist minema kupatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles