Hansagümnaasiumi õpilased lõpetasid kooliaasta teatrit tehes

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele ja Arno: tänapäeva Arnol ei ole  enam kodus ootamas mets ja heinamaa,  vaid arvuti ja internet (11.a klassi õpilaswed Arina Varjonova ja Riimo Rogenbaum).
Teele ja Arno: tänapäeva Arnol ei ole enam kodus ootamas mets ja heinamaa, vaid arvuti ja internet (11.a klassi õpilaswed Arina Varjonova ja Riimo Rogenbaum). Foto: Erakogu

Kooliaasta lõpu arvestuste ja eksamite nädal tipnes täna 118-le Hansagümnaasiumi 11. klassi õpilasele näidendiprojektiga, millega lõpetati uue riikliku õppekava kirjanduse kursus "Draama ja teater".

Neli klassi oli jaotatud 17 töörühmaks, kus tõlgendati, kirjutati lühinäidenditeksti ja lavastati Oskar Lutsu "Kevadet". Saal rõkkas pidevalt naerust, kostüümid, päris elusad koerad Tootside põues ja "Kevade" ainese tänapäeva toomine olid nauditavad.

Emakeele õpetaja Tiiu Sarve arvates on õpilaste koostööle suunamine ning esinemis- ja eneseväljendamise oskuse lihvimine tänapäeva koolis hädavajalik: nii saadakse pärast gümnaasiumi lõpetamist nii kõrgkoolis kui ka tööle asudes enesekindlamalt hakkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles