Marek Sadam üritab muuta päeva heaks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Sadam kehastub täna õhtul Pärnus N-Euroks täie hingega, sest tema jaoks on projekti näol tegu justkui suvekuulutamisega.
Marek Sadam kehastub täna õhtul Pärnus N-Euroks täie hingega, sest tema jaoks on projekti näol tegu justkui suvekuulutamisega. Foto: promo

Täna õhtul astub Pärnu ööklubi Mirage lavale oma projektiga N-Euro muusik Marek Sadam, kes salvestab praegu stuudios muusikat kahe sootuks uue muusikalise kooslusega.

Sadama kinnitusel tegutseb talle omal ajal tublisti au ja kuulsust toonud N-Euro veel ainult Eestis kontsertprojektina ja uut muusikat ta selle projekti jaoks ei kirjuta.

“Samal ajal on N-Euro minu jaoks nagu rõõmuväljendus või tähistamine, mida teen väga hea meelega,” kinnitas Sadam. “Naudin seda projekti täiel rinnal, on ju N-Euro eesmärk ennekõike kuulutada suve ja pakkuda üks väga lahe, vahetu ja energiline klubi tantsu- ning laulupidu.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles