Raamatukogus esineb Paide Anna

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuntud ravija Anna Bõstrova ehk Paide Anna.
Tuntud ravija Anna Bõstrova ehk Paide Anna. Foto: Sille Annuk / Postimees

Neljapäeval astub Pärnu keskraamatukogus huviliste ette Paide Annana tuntud ravija Anna Bõstrova (endise nimega Merkulova).

Pärnus esineb põnev lektor teemal „Austa ja armasta oma keha“. Kindlasti ei ole see akadeemiline loeng, vaid kohtumine omanäolise maailmapildiga sensitiiviga. Tehakse juttu saatuseraamatust, keha märguannetest, vähktõvest ja surnuteriigist.

Bõstrova sõnade kohaselt räägivad organid, mis haigus peremehel on, nad on targemad kui meie – igal kehal on normid, mida ei tohi rikkuda.

Anna Bõstrova on öelnud, et Inimesed ei julge oma probleemidest ausalt rääkida, 90 protsenti neist, kes temalt abi paluvad, ei räägi tõtt. Anna ütleb, et nad on harjunud vale sees elama, uskudes oma valet. Kuid mingil juhul ei tohi iseendale valetada. Kui inimene ennast ei aita, ei suuda keha haigusest vabaneda. Tuleb oma keha armastada ja austada, siis keha vastab ja kõik saabki korda, õpetab Anna.

Ürituse korraldab Pärnus kolmandat aastat tegutsev enesetäiendajate klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles