Tantsijad ja muusikud teevad ühise peo

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Line-tantsijad näitavad Kaie Segeri (paremal) eesvedamisel kaks päeva Pärnus oma oskusi ja peale selle elustub üheks õhtuks omaaegne festival “Pärnu Country”.
Line-tantsijad näitavad Kaie Segeri (paremal) eesvedamisel kaks päeva Pärnus oma oskusi ja peale selle elustub üheks õhtuks omaaegne festival “Pärnu Country”. Foto: Urmas Luik

Eeloleval nädalavahetusel peavad Pärnus oma järjekordset festivali Eesti line-tantsijad, kellele assisteerib sedapuhku omaaegne Pärnu kantrifestival, mis tähistab koos tantsijatega oma 25. aastapäeva.

Festivali korraldaja Kaie Segeri kinnitusel ei moodusta line-tantsijad tänavu pikka rivi, et iga-aastastest rekordite purustamise katseist natuke puhata.

“Pikk rivi sai ju alguse sellest, et rivvi kogunes 183 inimest: jube äge, võtame ritta ja teeme järjest pikema rivi,” meenutas Seger. “Aga mingil ajal sai sellest sportlik meelelahutus. Ent mis mõte sellel lõpuks on? Nii on tagasi vana hea line-tantsufestival, kus on tore nii osalejatel kui korraldajatel.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles