Palmivaiba all elavate malailaste sõbralikkus paneb tuima eestlase piinlikkust tundma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaccale iseloomulikud transpordivahendid, mida kasutavad eelkõige turistid.
Malaccale iseloomulikud transpordivahendid, mida kasutavad eelkõige turistid. Foto: Mart Roosaar

Malaisia on konstitutsioonilise monarhiaga liitriik Kagu-Aasias ja suurimaks etniliseks rühmaks on malai keelt rääkivad malailased, kes moodustavad pool ligikaudu 30miljonilisest elanikkonnast. Ülejäänu moodustavad hiinlased, hindud ja põlisrahvad.

Aasias ringi reisides liikusin kaaslasega riigist riiki enamasti lennates, kasutades Air Asia lennukompaniid. Põhjuseks kohati absurdsuseni langevad hinnad nii jõulude, uusaasta ja sünnipäeva puhul kui ka muude sooduskampaaniate ajal, mida vähemalt iga paari kuu tagant leidub.

Meie lennupiletite hinnad varieerusid kahekümnest USA dollarist saja kahekümneni. Air Asia populaarseimad läbisõidukohad on Bangkok ja Malaisia pealinn Kuala Lumpur – nii juhtuski, et sattusin pooleaastase Aasia reisi jooksul odavlendude tõttu sinna viis korda, peatudes Malaisias veebruaris pisut vähem kui kuuks. Pealegi pääseb Malaisiasse viisavabalt tervelt kolmeks kuuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles