Linnapea täitis kutsehaigetele antud lubaduse

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnasekretär Tiina Roht (paremal) täitis täna linnapea Toomas Kivimägi lubaduse ja andis Pärnumaa kutsehaigete ühingu esimehele Siivi Teinfeldtile mobiiltelefoni, sülearvuti ja monitori.
Pärnu linnasekretär Tiina Roht (paremal) täitis täna linnapea Toomas Kivimägi lubaduse ja andis Pärnumaa kutsehaigete ühingu esimehele Siivi Teinfeldtile mobiiltelefoni, sülearvuti ja monitori. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnasekretär Tiina Roht täitis täna linnapea Toomas Kivimägi lubaduse ja andis Pärnumaa kutsehaigete ühingu esimehele Siivi Teinfeldtile mobiiltelefoni, sülearvuti ja monitori.

Mai alguses, kui Kivimägi kohtus kutsehaigete ühingu liikmetega, rääkis Teinfeldt, et kui ta palus linnavalitsusest ühingule telefoni ja arvutit, soovitati tal avahoolduskeskuses helistamas käia.

“Sa saad selle arvuti ja telefoni nädala pärast. Need on nii väiksed asjad, millest rääkida,” ütles Kivimägi. Kui saalis hakati plaksutama ja naerma, lisas Kivimägi: “Las ta koputab linnapea uksele siis.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles