Pärnu linna noortekogu võttis aasta kokku

, Pärnu linna noortekogu pressiesindaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna noortekogu logo.
Pärnu linna noortekogu logo. Foto: Repro

Pärnu linna noortekogu tegi tänavuse tegevusaasta pidulikul lõpuistungil kokkuvõtted viie komisjoni tegemistest.

Pärnu Raekoja kohvikus peetud lõpuistungil märgiti õnnestunuks hoiuraamatukogu projekt, mille raames jagasid Pärnu linna noortekogu liikmed linna koolidele raamatuid, heakorraaktsioon „Teeme ära 2013“, Pärnu linna noortekogu ajalooraamatu loomine, mokatubaka-projekti ja energiajookide kahjulikkuse projekti korraldamine.

Traditsioonide kohaselt valiti lõpuistungil järgnevaks edukaks ja aktiivseks tegevusaastaks uus noortekogu juhatus. Noortekogu sel aastal juhtinud Gerrit Lääne asemel valiti uueks esimeheks hariduskomisjoni eestvedaja Helen Maria Raadik, aseesimeheks valiti taas Laura Sinimäe ja infojuhiks sai majandus- ja sotsiaalkomisjoni esimehe Mart Kimmeli asemel üliõpilaste komisjoni vedaja Triin Mäger. Triin Mäger valiti ühtlasi Pärnu linna noortekogu kõige aktiivsemaks liikmeks.

Pärnu linna noortekogusse võeti uuesti liikmeteks Hanna Mai Raadik, Dmitri Zvonkov, Grete Latt ja Mattias Soosalu.

Istungil käis noortekogulasi tervitamas ja tehtu eest tänamas Pärnu abilinnapea Jane Mets, kes meenutas, et vabatahtlik tegevus on miski, mis jääb meelde kogu eluks. Ta tänas noortekogulasi ja lootis, et just noortekogu liikmetest võrsuvad need Pärnu kodanikud, kes ühel päeval Pärnu linna juhivad. Noortekogulasi käis energiajookide kahjulikkuse temaatika avalikustamise eest tänamas riigikogu liige Kätlin Joala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles