Puuhooldaja andis Tihemetsas näidistunni

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arborist ei tohi karta kõrgust ja peab teadma õigeid ronimisvõtteid, nagu näitas Tihemetsas erialatunnis puuhoolduse asjatundja Heiki Hanso.
Arborist ei tohi karta kõrgust ja peab teadma õigeid ronimisvõtteid, nagu näitas Tihemetsas erialatunnis puuhoolduse asjatundja Heiki Hanso. Foto: Hanna-Liisa Pikkur

Tihemetsas õpetas tulevasi arboriste Saaremaalt pärit puuhoolduse asjatundja Heiki Hanso, kelle hinnangut arvestati eriala õppekava koostamiselgi.

Esimest õppeaastat õpivad kümme enamasti metsanduse või haljastusega tegelejat arboristiks ehk puuhoolduse spetsialistiks.

“Heiki Hansoga tegime koostööd juba varem, ta käis eelmisel aastal Tihemetsa pargis metsandusõpilastele demonstreerimas täiskasvanud puu hooldamist ja oli abiks arboristi õppekava koostamisel,” mainis Marje Kask, kes on Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) Voltveti koolituskeskuse metsamajanduse eriala kutseõpetaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles